Henkilökunta

Mika

Yksinäinen aurinko nousee vielä uinuvan kaupungin ylle. Takkuinen rotta rapistelee roskiksen takana ja harmaa varis nokkii edellisiltaisia ruoantähteitä kadulta. On muuten täysin hiljaista kunnes yhtäkkiä, rantareitiltä nousee tomupilvi. Se lähestyy kaupunkia hurjasti tömisten ja puuskuttaen, tuulen nopeudella se lähestyy tapahtumiemme keskipistettä, Olutravintola Birgeriä. Mikä on tuo ihmeellinen ilmiö? Mikä on tuo luonnonvoima? Se on Hefe, Don, Suuri valkoinen johtaja Partanen aamulenkillä.

Don Partanen on hallinnut hämptontownin olutelämää jo vuosia. Hän on raudanluja, oikeudenmukainen ja kunnioitusta herättävä hahmo, joka pitää omasta laumastaan loppuun asti huolta. Kovalla uurastuksella ja työllä Mika on rakentanut imperiuminsa, jonka tarkoituksena on tuoda kaupunkiin jotain uutta, jotain erilaista, jotain tyylikästä ja ennen kaikkea – hyvää Boogieta.

Perttu

Perttu on Birgerin deputy, apulaisseriffi, joka lehahti tiskin taakse monen myllyn läpi käyneenä ammattilaisena. Älkää antako siloisten poskien ja poikamaisen virneen hämätä, Peppe on vuosien mittaan ehtinyt hankkia hurjan tietomäärän oluista ja muista jaloista juomista. Hän on napakka kaveri, jonka asiakaspalvelutaidot tunnetaan kunnanrajojen ulkopuolellakin!

Vapaa-ajallaan Perttu pumppaa rautaa ja pitää muutenkin taistelukuntoaan yllä kuntoilemalla, sillä eihän voi tietää koska deputyn on vuodatettava hikeä työnsä ääressä, jotta teillä asiakkailla olisi mahdollisimman hyvät oltavat.

Jari

Jari on uusin lisäys baarin kalustoon, deputy hänkin joka mieluusti huuhtoo tomut kurkustaan hyvällä single malt -viskillä.

Jari on golfkenttien yksinäinen susi, mies joka sinivalkoisessa kaulahuivissaan kulkee omia polkujaan. Kesäaikaan polku johtaa Terassiravintola Birgittaan, jonne surffitukkansa kanssa Jari on ilmiselvä valinta. Kysy viskistä, kysy oluesta tai kysy maailman parhaiden lihapullien reseptiä, vastaus tulee kuin tykin suusta!